GEVELRENOVATIE DIE UW FAÇADE OPTIMAAL BESCHERMT

Gevelrenovatie

Gevels worden dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren waarvan weersinvloeden het grootste effect op uw façade hebben. Na verloop van tijd kunnen zelfs vochtproblemen zoals opstijgend of doorslaand vocht ontstaan die uw woning tot in de kern aantasten. Bij Home Advice kan u dan ook terecht voor een gevelbehandeling in België en omstreken. We bieden verschillende mogelijkheden aangepast aan uw noden.

BEHANDELEN TEGEN VOCHT

Vochtproblemen kunnen zich op verschillende manieren laten zien aan uw gevel. Bij doorslaand vocht kan het vocht zelfs binnendringen tot op uw binnenmuren via de gevel. De gevelbehandelingen die we aanreiken voor dergelijke vochtproblemen verschillen naargelang de toestand van uw façade. Het kan bijvoorbeeld nuttig zijn om uw gevelmuur te laten injecteren. Tijdens een vrijblijvend bezoek bekijken we graag hoe we uw gevel het best kunnen behandelen.

GEVEL IMPREGNEREN

Wanneer er vaak groene aanslag op uw gevel ontstaat of u wenst een preventieve behandeling uit te voeren, is een hydrofuge de ideale oplossing. Bij een hydrofuge impregneren we de gevel met een professioneel middel waardoor deze water- en vuilafstotend wordt. Een hydrofuge is dan ook zeker aan te raden als preventieve behandeling. Verder kan u Home Advice in België eveneens inschakelen voor dakontmossing of andere vormen van vochtbestrijding binnenshuis. Meer informatie of een vrijblijvend voorstel voor een gevelbehandeling? Neem vandaag nog contact op voor bijkomende inlichtingen of plan een afspraak.

Logo Home Advice - Gevelrenovatie vocht ventilatie en isolatie

"VOOR EEN GEZOND HUIS
ZONDER ZORGEN"