VENTILATIE

Ventilatie

Eén van de meest voor de hand liggende oplossingen bij vochtbestrijding is ventilatie. Maar wist u ook dat ventilatie noodzakelijk is om uw binnenklimaat optimaal te houden zelfs wanneer er geen sprake is van een vochtprobleem? Voor uw ventilatie in België en ver daarbuiten kan u dan ook steeds vertrouwen op Home Advice.

VERHOOGD COMFORT

Nieuwbouwwoningen zijn meestal voorzien van een solide isolatie waardoor de natuurlijke ventilatie in het gedrang komt. Nieuwbouwwoningen en gerenoveerde huizen vertonen dan ook geregeld een minderwaardige luchtkwaliteit. Door middel van automatische – of gedeeltelijk automatische – ventilatiesystemen te installeren kunnen we de aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht optimaliseren.

DIVERSE VENTILATIESYSTEMEN

Home Advice installeert ventilatiesystemen C en D, naargelang uw specifieke noden en budget. Ventilatiesysteem C laat zich kenmerken door een natuurlijke luchttoevoer en een mechanische luchtafvoer. Vervuilde lucht wordt aangezogen via luchtkanalen en op deze manier afgevoerd. Ventilatiesysteem D is een volledig geautomatiseerd systeem waarbij zowel de aanvoer van verse lucht alsook de afvoer van vervuilde lucht mechanisch verloopt. Systeem D draagt de voorkeur van velen weg omdat dit systeem ook heel energiezuinig is. Benieuwd hoe we uw ventilatie optimaliseren? Neem dan zeker contact op met Home Advice in België voor meer info over onze werkwijze of een vrijblijvend voorstel. We helpen u graag verder.

Logo Home Advice - Gevelrenovatie vocht ventilatie en isolatie

"VOOR EEN GEZOND HUIS
ZONDER ZORGEN"