VOCHTBESTRIJDING

Ventilatie - Home Advice

Vocht in huis is niet alleen slecht voor uw gezondheid, het degradeert ook meteen uw volledige woning. Of u nu last heeft van een vochtige kelder, opstijgend vocht of ventilatieproblemen, Home Advice lost het voor u op. We zijn al jaren de referentie bij uitstek voor vochtbestrijding in België.

DOELTREFFENDE AANPAK VOOR OPSTIJGEND EN DOORSLAAND VOCHT

Twee vaak voorkomende vochtproblemen betreffen enerzijds opstijgend vocht en anderzijds doorslaand vocht. Bij opstijgend vocht trekt het vocht op vanuit de grond via de muren. Dit kan niet verward worden met doorslaand vocht. Van deze laatste is er namelijk sprake wanneer vocht binnendringt via de gevel. Doorslaand vocht wordt ook wel regendoorslag genoemd. Dit lost Home Advice op met een gevelbehandeling, maar ook voor andere vochtproblemen kan u bij ons terecht. Zo zijn we ook gespecialiseerd in het optimaliseren van uw ventilatie.

BEHANDELING VAN VOCHTIGE KELDERS

Heeft u te maken met een vochtige kelder? Ook hiervoor helpt Home Advice u graag. Door middel van een kelderdichting – ook wel bekuiping genoemd – kunnen we dit probleem op een efficiënte wijze aanpakken. We maken gebruik van fixeerlagen, snelcement en hydraulische waterdichtingsmortels om uw kelder vochtvrij te maken. Graag de expertise van Home Advice inschakelen voor vochtbestrijding? Neem zeker contact met ons op voor meer informatie of gratis prijsofferte. We staan steeds tot uw dienst.

Logo Home Advice - Gevelrenovatie vocht ventilatie en isolatie

"VOOR EEN GEZOND HUIS
ZONDER ZORGEN"