BEGELEIDING BIJ PREMIES

In bepaalde gevallen is het zo dat er een premie kan aangevraagd worden voor de oplossingen die we u aanreiken op het vlak van vochtbestrijding, ventilatie, isolatie en gevelwerken. Home Advice helpt u bij het aanvragen van deze premies voor isolatie en dergelijke in België.

STEUN BIJ RENOVATIE

Wanneer u verbeteringen laat uitvoeren in uw woning die verband houden met energiezuinigheid en duurzaamheid, kan u in aanmerking komen voor een premie van de Belgische overheid. Deze premies en de voorwaarden voor de toekenning hiervan, verschillen per jaar en kunnen ook nog eens afwijken per gewest of provincie.

GOED OP DE HOOGTE

Als specialist op het gebied van vochtbestrijding, isolatie en gevelrenovatie zijn we goed op de hoogte van de laatste nieuwe regelgevingen omtrent premies voor isolatie en renovatie in België. Wij bekijken dit per geval en adviseren u. Indien de werken die worden uitgevoerd bij u in aanmerking komen voor een premie, zorgen we hierbij voor de nodige begeleiding.

Voor meer informatie omtrent deze premies kan u gerust contact opnemen met Home Advice. We geven u graag een woordje uitleg.

Logo Home Advice - Gevelrenovatie vocht ventilatie en isolatie

"VOOR EEN GEZOND HUIS
ZONDER ZORGEN"