ISOLATIE VOOR DAK EN GEVEL

Isolatie - Home Advice

Een degelijke isolatie zorgt niet alleen voor een flinke besparing op uw energierekening, maar is nu ook een wettelijke norm geworden. Indien uw woning dus nog niet voldoet aan de wettelijke isolatiereglementering kan u een beroep doen op Home Advice om uw isolatie in België op punt op te stellen.

KWALITEITSISOLATIE VOOR NIEUWBOUW EN RENOVATIES

Als professionals in het vak gaan we steeds te werk met hoogwaardig isolatiemateriaal, zoals XPS-isolatie. Dit soort isolatie is geschikt voor verschillende toepassingen en kan dus zowel gebruikt worden voor het dak als voor de gevel. Ook voor isolatie in vochtige omstandigheden biedt XPS-isolatie de ideale uitkomst.

PROFESSIONEEL ADVIES

Dankzij de hoogwaardige thermische prestaties, is XPS-isolatie geschikt voor het isoleren van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Voor elk dak of elke gevel die we isoleren, kijken we steeds wat de beste opties zijn. We bieden u bovendien deskundig en doelgericht advies op maat van uw woning. Graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw isolatie? Neem dan vandaag nog contact op met Home Advice in België voor extra uitleg of maak een vrijblijvende afspraak om de opties verder te bespreken.

Logo Home Advice - Gevelrenovatie vocht ventilatie en isolatie

"VOOR EEN GEZOND HUIS
ZONDER ZORGEN"