ONTMOSSING

Dakontmossing

Groene aanslag op uw dak of zit uw dak volledig onder het mos? Naast gevelbehandelingen kan u eveneens bij Home Advice terecht voor een dakontmossing in België en ver daarbuiten.

OPTIMALE BESCHERMING

Het ontmossen van uw dak heeft uiteraard een esthetisch effect dat meteen opvalt. Een stralend dak tilt de uitstraling van uw woning dan ook meteen naar een hoger niveau. Maar dakontmossing is eveneens een aangewezen methode om bijvoorbeeld vochtproblemen te voorkomen. Mossen op uw dak zijn vaak de oorzaak van opstapelend vocht en kunnen wel eens leiden tot lekkages. Een geregelde ontmossing is daarom zeker geen overbodige luxe.

GEOEFENDE ONTMOSSINGSTECHNIEK

Home Advice in België beschikt maar liefst over een ervaring van 20 jaar in de sector. Hierdoor leggen we een bijzondere expertise aan de dag voor dakontmossing van alle types van daken – hellend of plat. We beschikken hiervoor over professionele materialen en gereedschappen om deze klus op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen. Meer informatie of een afspraak maken? Neem dan even contact met ons op. We staan u graag te woord.

Logo Home Advice - Gevelrenovatie vocht ventilatie en isolatie

"VOOR EEN GEZOND HUIS
ZONDER ZORGEN"