RENOVEREN VOLGENS DE BEN-NORMEN

Home Advice is een bedrijf dat renovatiewerken uitvoert in uw woning volgens de BEN-normen in België. BEN staat voor ‘bijna-energieneutraal’ en vormt de nieuwe standaard waaraan nieuwe en gerenoveerde woningen zullen moeten voldoen.

VOORDELEN VAN RENOVATIE VOLGENS DE BEN-NORMEN

Dat energiezuinig bouwen en renoveren de norm wordt tegen 2050, staat vast. Ook nu al kan u renovatiewerken laten uitvoeren in het kader van deze BEN-normen. Er zijn hier een aantal voordelen aan verbonden voor de toekomst. In de eerste plaats zal uw kadastraal inkomen niet stijgen. Ten tweede zal u geen CO2-uitstootbelasting hoeven te betalen. Deze twee financieel interessante pluspunten zijn voor velen dan ook de doorslaggevende factor om renovatiewerken volgens de BEN-normen te laten uitvoeren

DOELGERICHTE AANPAK

Of uw woning al dan niet voldoet aan de BEN-normen, wordt bepaald door de U-waarde van verschillende onderdelen. Bij het isoleren van uw huis, gaan we dan ook heel doelgericht en precies te werk. We werken alle koudebruggen weg die zich kunnen voordoen bij de vloerplaat, buitengevelisolatie en het buitendak. Ook eventuele kieren in de dakgoten en zo meer worden professioneel weggewerkt. Home Advice is bovendien erkend om attesten af te geven in verband met renovatiewerken die zijn uitgevoerd volgens de BEN-normen in België.

Indien u meer informatie wenst, kan u gerust contact opnemen met Home Advice. We helpen u met plezier verder.

Logo Home Advice - Gevelrenovatie vocht ventilatie en isolatie

"VOOR EEN GEZOND HUIS
ZONDER ZORGEN"